media

Poylin Medikal Hakkında Bilmedikleriniz

Poylin Medikal kurulduğu ilk günden itibaren; müşteri beklentilerini, uygun fiyatlı, kaliteli ürünleri, müşteri odaklı çalışma stratejisi ile 20 yıllık perakende ve üretim tecrübelerini birleştirerek tüm bu  değerleri en iyi şekilde medikal pazarına sunmaktadır. Kaliteyi bir yaşam biçimi ve insan hakkı olarak benimseyen Poylin Medikal; doğruluk ve güveni en önemli değerler olarak koruyan, “insan” ve “insana saygı” temellerine dayanan yönetim anlayışı ile Bedensel Engelli Ürünlerinin satışını, tanıtımı, pazarlamasını, ürün geliştirmesini ve yerli üretimi ile sektörün saygın şirketleri arasında adını farklı bir konuma yerleştirmiştir. Vizyonu ve misyonu ile aynı doğrultuda hareket eden bu firma kısa zamanda müşterilerinin de olumlu geri dönüşü ve geri bildirimleri Türkiye'de 500'ü aşkın bayi ile çalışmaktadır. Medikal sektörde Dünya’daki gelişmeleri sürekli takip ederek evrensel standartlarda kaliteli ve daha sağlıklı bedensel engelli yaşam ürünleri için; sürekli hizmet ile yola çıkan Poylin Medikal Türkiye’nin dört bir yanına da hizmet götürmektedir. Ürün koleksiyonunda sadece tekerlekli sandalye olmayan firma, akülü tekerlekli sandalye, manuel tekerlekli sandalye, engelli bebek puseti, koltuk değnekleri, bastonlar, banyo tuvalet sandalyeleri, yürüme grupları ve daha birçok ürün grubunu da bünyesinde bulundurmaktadır. "Poylin, Hayat Seninle Güzel"  sloganı ile empati sahibi ve eğitimli, bilgili uzman satış kadrosu ile her zaman en kaliteli ürünü en uygun fiyat garantisi ile birlikte sunmaktadır. 

Hava alanları, hastane, kurum ve kuruluşlar, belediye ve vakıflar başta olmak üzere yurt içi ve dışında Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Avrupa'ya da  hizmet vermekte olan Poylin Medikal'in başarılarının daim olmasını dileriz.


Poylin Tekerlekli Sandalyeler, Akülü Sandalyeler ve Diğer Ürünler

Türkiye genelinde 500'ün üzerinde satış noktasına sahip, engelli ihtiyaçları için en geniş ürün yelpazesine sahip olan Poylin Medikal; akülü tekerlekli sandalye modellerinden hasta karyolasına, banyo tuvalet sandalyelerinden koltuk değneğine birçok engelli ürünlerine, en uygun fiyatlar ve yüksek hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapmaktadır. Bütün hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ve hedefiyle vermekte olan Poylin Medikal'e hem internet sitesi üzerinden hem de iletişim numaralarını arayarak, dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 



   Poylin Medikal İletişim Bilgileri


Telefon Numaraları:

+90 212 694 10 20

+90 542 355 96 32

+90 530 277 46 36

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*