media

Poylin P787 Kol Dayama Aparatlı Lüks Rollatör 

Poylin Medikal, kuruluşu itibari ile dünyayı ve piyasayı dikkatle takip eden, ürünlerini müşteri istek ve taleplerine göre yenileyen, alışılagelmiş ürünlerin dışına çıkan yenilikçi bir firma olmuştur. Teknolojiyi sürekli olarak takip eden Poylin Medikal, ürünlerinde yaptığı yeniliklerle ve her zaman dikkat çeken modeller ile öne çıkmıştır. Yürüme gruplarından Poylin P787 Lüks Rollatör ilk çıktığı zaman diğer rollatör modellerinden farklı olarak yekpare şase olarak piyasaya çıkmıştı. Poylin Medikal, Poylin P787 Kol Dayamalı Lüks Rollatör'ü yenileyerek, üzerine ekstra kol dayama aparatı eklenmiş şekilde yeni tasarımıyla hizmete sunuyor. Bu aparat, kol gücü rollatör kullanmak için yeterli olmayan kullanıcılar kol dayama aparatlarından kuvvet alarak ürünü kullanabilmelerine imkan tanımaktadır.


Poylin P787 Kol Dayamalı Lüks Rollatör yüksekliğinin ayarlanabilir özellikte olması ile her kullanıcıya uyum sağlamaktadır. İç ve dış alan kullanımına da uygun olarak tasarlanmış olan Poylin P787 tekerlekli yürüteç, toplamda 9 kilogram ağırlığında olup, 120 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Elciklerinde kademeli olarak yükseklik ayarı yapılabilen bu model kullanıcının duruşunu kendisine göre en konforlu şekilde ayarlayabilmesini de sağlamaktadır. Aynı zamanda çift kol fren sistemi ile güvenliği üst düzeyde tutan Poylin P787 4 tekerlekli walker, kullanıcılarına güvenli bir sürüş imkanı sağlamaktadır. Oturma bölgesi sayesinde, uzun mesafe yürüyüşlerde kullanıcının yürüme işini kolaylaştırmakla beraber yorulduğu zaman oturup dinlenebilmesine de imkan tanımaktadır. Katlanabilir, hafif ve portatif olan bu model, ön kısmında bulunan taşıma çantası ise küçük eşyaları taşımak için oldukça kullanışlıdır. Yürüme grubu üyesi olan Poylin P787 rollatör kendi sınıfında olan diğer rollatörlerden farklı olarak, yeterli kol gücü olmayan kullanıcıların rollatörün kol dayama yerlerinden kuvvet alarak rahat bir şekilde kullanmasına imkan vermesiyle oldukça öne çıkan bir modeldir. 



Poylin Tekerlekli Sandalyeler, Akülü Sandalyeler ve Diğer Ürünler

Türkiye genelinde 500'ün üzerinde satış noktasına sahip, engelli ihtiyaçları için en geniş ürün yelpazesine sahip olan Poylin Medikal; akülü tekerlekli sandalye modellerinden hasta karyolasına, banyo tuvalet sandalyelerinden koltuk değneğine birçok engelli ürünlerine, en uygun fiyatlar ve yüksek hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapmaktadır. Bütün hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ve hedefiyle vermekte olan Poylin Medikal'e hem internet sitesi üzerinden hem de iletişim numaralarını arayarak, dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 



   Poylin Medikal İletişim Bilgileri


Telefon Numaraları:

+90 212 694 10 20

+90 542 355 96 32

+90 530 277 46 36

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*