media

Poylin P206 Katlanabilir Alüminyum Akülü Tekerlekli Sandalye Stoklarda!

Poylin Medikal günden güne ürün çeşitliliğini arttırmaya ve koleksiyonuna yeni ürünler eklemeye devam ediyor. Standart akülü tekerlekli sandalye modellerinin yanı sıra arazi tip akülü sandalyelere ve katlanabilir akülü sandalye modellerine de ev sahipliği yapan Poylin Medikal, Poylin P206 Alüminyum Akülü Sandalye modeliyle oldukça dikkat çekiyor.

Katlanabilir alüminyum şase yapısına sahip olan Poylin P206 katlanabilir akülü tekerlekli sandalye, toplamda yalnızca 26 kilogram olan ağırlığı ile en hafif akülü sandalye modelleri arasında yer almaktadır. 120 kilogram taşıma kapasitesine sahip olan Poylin P206 katlanabilir akülü sandalye, 2x200W gücündeki motorları ile hem iç hem dış mekan kullanımlarına uygun bir modeldir. Oldukça pratik bir yapıda olan Poylin P206 akülü hasta sandalyesi, katlanabilen gövde yapısına ek olarak sırt kısmının da katlanabilir özellikte olması sayesinde taşıma ve depolaması oldukça kolaydır ve en küçük araba bagajlarına bile sığabilmektedir. Pratik olmasının yanı sıra oldukça yüksek konfor seviyesine sahip olan bu model, sırt ve oturma bölgesinin gerginliğinin ayarlanabilmesinin yanı sıra ergonomik yapıdaki minderi ile uzun süreli kullanımlarda dahi kullanıcının konforunu en üst seviyede tutabilmektedir. Emniyet kemerine ek olarak elektromanyetik fren sistemine ve geriye düşmeyi önleyici anti-tipper tekerleklere sahip olan Poylin P206 alüminyum hafif akülü sandalye son derece güvenli bir sürüş sağlamaktadır. Yalnızca 26 kilogram ağırlığa sahip olması, katlanabilir özelliği, yüksek konforu ve sınıfının diğer modellerine göre daha uygun akülü sandalye fiyatlarına sahip olmasıyla öne çıkan Poylin P206 katlanır akülü tekerlekli sandalye, talebin oldukça yoğun olduğu bir modeldir.



Poylin P206 Katlanabilir Hafif Akülü Sandalyeyi Daha Ayrıntılı İncelemek İçin Tıklayınız.


Poylin Tekerlekli Sandalyeler, Akülü Sandalyeler ve Diğer Ürünler

Türkiye genelinde 500'ün üzerinde satış noktasına sahip, engelli ihtiyaçları için en geniş ürün yelpazesine sahip olan Poylin Medikal; akülü tekerlekli sandalye modellerinden hasta karyolasına, banyo tuvalet sandalyelerinden koltuk değneğine birçok engelli ürünlerine, en uygun fiyatlar ve yüksek hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapmaktadır. Bütün hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ve hedefiyle vermekte olan Poylin Medikal'e hem internet sitesi üzerinden hem de iletişim numaralarını arayarak, dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 



   Poylin Medikal İletişim Bilgileri


Telefon Numaraları:

+90 212 694 10 20

+90 542 355 96 32

+90 530 277 46 36

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*