media

Manuel Tekerlekli Sandalye Fiyatları

Hastalık, yaşlanma veya engellilik gibi kişinin hareket kabiliyetini engelleyen veya kısıtlayan durumlarda en fazla kullanılan ürünler tekerlekli sandalyelerdir. Bu durumlar ve rahatsızlıklar serebral palsi, spastik paralizi veya spina bifida benzeri hastalıklar olabildiği gibi; ayak kırılması, kalça kırılması veya bacak kırılması gibi kaza kaynaklı geçici durumlar da olabilmektedir. Rahatsızlıkların birçok farklı şekilde gerçekleşebilmesinden dolayı birçok farklı tekerlekli sandalye modeli bulunmaktadır. Başlıca manuel tekerlekli sandalye model veya özellikleri ise; ayak kalkar tekerlekli sandalye, sırt yatar tekerlekli sandalye, aktif tekerlekli sandalye, banyo tuvalet sandalyesi, bariatrik (büyük beden) tekerlekli sandalye, pediatrik tekerlekli sandalye ve serebral palsi, spastik tekerlekli sandalyelerdir. 

Tekerlekli sandalye satın alırken doğru modeli ve özelliklere sahip tekerlekli sandalyeyi seçebilmek adına birçok önemli faktör vardır. Tekerlekli sandalyenin yoğunluklu olarak kullanılacağı çevre koşulları, kullanıcının kilo-boy ve rahatsızlığı, hareket kabiliyetinin ne kadar kısıtlı olduğu gibi farklı faktörlerin yanı sıra tekerlekli sandalye fiyatı da önemli bir etken olabilmektedir. Tekerlekli sandalye fiyatlarını etkileyen önemli noktalardan ilki, ürünün üretildiği materyaldir. Tekerlekli sandalyeler, çoğunlukla çelik veya alüminyum malzemeden üretilirken; alüminyum yapıya sahip olması hem daha hafif olmasını sağladığı hem daha dayanıklı hem de paslanmaya karşı daha dayanıklı olduğu için, tekerlekli sandalye fiyatını etkileyen önemli bir faktördür. Çıkartılabilir ayaklık ve kolçaklara sahip olan modeller hem kullanım kolaylığı hem de pratiklik adına daha iyi oldukları için tekerlekli sandalye fiyatlarını etkileyen bir diğer önemli faktördür. Ayrıca tekerlekli sandalyenin sahip oldu ekstra özellikler veya fonksiyonelliği de tekerlekli sandalye fiyatlarını arttırabilmektedir. Standart modeller daha ucuz tekerlekli sandalye fiyatlarına sahipken Spastik Tekerlekli Sandalye modelleri veya sırt yatar, ayak kalkar tekerlekli sandalye modelleri daha yüksek tekerlekli sandalye fiyatlarına sahiptir.

Poylin Tekerlekli Sandalyeler, Akülü Sandalyeler ve Diğer Ürünler

Türkiye genelinde 500'ün üzerinde satış noktasına sahip, engelli ihtiyaçları için en geniş ürün yelpazesine sahip olan Poylin Medikal; akülü tekerlekli sandalye modellerinden hasta karyolasına, banyo tuvalet sandalyelerinden koltuk değneğine birçok engelli ürünlerine, en uygun fiyatlar ve yüksek hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapmaktadır. Bütün hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ve hedefiyle vermekte olan Poylin Medikal'e hem internet sitesi üzerinden hem de iletişim numaralarını arayarak, dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 





   Poylin Medikal İletişim Bilgileri


Telefon Numaraları:

+90 212 694 10 20

+90 542 355 96 32

+90 530 277 46 36