media

Poylin P981 Multi-Fonksiyonel Tekerlekli Çocuk Sandalye 

Manuel tekerlekli sandalye modelleri arasında yer alan tekerlekli çocuk sandalyeleri, çocukların ihtiyaçları gözetilerek dizayn edilen modellerdir. Çocukların zihinsel ve sosyal becerilerinin gelişiminde önemli yer kaplayan hareket kabiliyetlerinin kısıtlı olması, çocukları bu önemli gelişimlerinden mahrum bırakabilmektedir. Serebral palsi, spastik paralizi ve spina bifida gibi hareket kabiliyetlerini kısıtlayan hastalıklarda doğru tekerlekli sandalyeyi seçmek oldukça yüksek öneme sahiptir. Bu hastalıklara sahip çocuklara doğru oturma pozisyonunun sağlanması oldukça yüksek önemlidir. Çünkü doğru oturma pozisyonu, vücudun sindirim ve dolaşım sisteminin düzgün çalışmasını ve hastanın el, kol ve baş üzerindeki kontrolünü arttırabilmesini sağlamaktadır.


Poylin P981 Multi-fonksiyonel tekerlekli çocuk sandalyesi, yüksek kalitesi ve konforu ile öne çıkan pediatrik çocuk sandalyeleri arasında yer almaktadır. Ergonomik yapıdaki oturma ve sırt minderleri sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile yüksek konforunu koruyabilen Poylin P981 çok özellikli çocuk sandalyesi aynı zamanda dolgu ön ve arka tekerlekleri ile konforlu bir sürüş sağlamaktadır. Yüksekliği ayarlanabilir kolçakları ve ayaklıklarındaki baldır destekleri ile konforunu bir üst noktaya taşımaktadır. Anti-tipper tekerleklere de sahip olan Poylin P981 pediatrik tekerlekli sandalye böylece geriye devrilmeyi de önlemektedir. Çapraz kemer sistemine sahip olması sayesindeyse hem güvenlik seviyesini arttırmakta hem de gerektiğinde çocuğu sabitleyerek doğru pozisyonlandırma sağlayabilmektedir. Alüminyum gövde yapısı sayesinde daha dayanıklı ve daha hafif olan Poylin P981 tekerlekli çocuk sandalyesi aynı zamanda tercihe bağlı olarak eklenebilen yemek masasıyla pratikliğini arttırmaktadır. 


Poylin P981 Pediatrik Tekerlekli Çocuk Sandalyesini Daha Ayrıntılı İncelemek İçin Tıklayınız.



Poylin Tekerlekli Sandalyeler, Akülü Sandalyeler ve Diğer Ürünler

Türkiye genelinde 500'ün üzerinde satış noktasına sahip, engelli ihtiyaçları için en geniş ürün yelpazesine sahip olan Poylin Medikal; akülü tekerlekli sandalye modellerinden hasta transfer liftine, banyo tuvalet sandalyelerinden koltuk değneğine birçok engelli ürünlerine, en uygun fiyatlar ve yüksek hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapmaktadır. Bütün hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ve hedefiyle vermekte olan Poylin Medikal'e hem internet sitesi üzerinden hem de iletişim numaralarını arayarak, dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 



   Poylin Medikal İletişim Bilgileri


Telefon Numaraları:

+90 212 694 10 20

+90 542 355 96 32

+90 530 277 46 36

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*