media

Poylin P114 Bariatrik Büyük Beden Tekerlekli Sandalye

Hastalık, yaşlılık, engellilik veya sakatlıklar gibi yürüme kabiliyetini kısıtlayıcı durumlarda akla gelen ilk ürünler arasında manuel tekerlekli sandalye modelleri yer almaktadır. Her birey kendine özgü bir duruma sahiptir ve bu farklı durumlar, farklı ürün özellikleri gerektirmektedir. Bu sebeple birçok farklı tip ve özellikte manuel tekerlekli sandalye modelleri vardır; aktif tekerlekli sandalyeler, banyo tuvalet sandalyeleri, pediatrik tekerlekli sandalyeler ve bediatrik büyük beden tekerlekli sandalyeler bunlardan yalnızca bazılarıdır. Bariatrik büyük beden tekerlekli sandalye modelleri arasında yer alan Poylin P114 modeli, kullanıcıların ihtiyacı olan konfor ve dayanıklılığı karşılayabilecek bir ürün olarak öne çıkmaktadır. 

Çift makaslı ekstra dayanıklı çelik gövde yapısına sahip olan Poylin P114 bariatrik tekerlekli sandalye, 205 kilogram taşıma kapasitesine sahiptir. 50 ve 55 cm oturma genişliği olmak üzere iki beden seçeneği bulunan Poylin P114 büyük beden tekerlekli sandalye, ekstra sağlamlık ve dayanıklılığının yanı sıra konforundan da ödün vermeyen bir modeldir. Ekstra yumuşak olan sırt ve oturma bölgesi ile kullanıcının konforunu uzun süreli kullanımlarda dahi sağlayabilen Poylin P114 tekerlekli hasta sandalyesi, anti bakteriyel özelliği sayesinde uzun süreli kullanımlardan kaynaklanabilecek bakteri oluşumlarının önüne geçmektedir. Arkasında bulunan anti-tipper tekerlekler ile geriye doğru devrilmeyi önleyen bu model, konforlu dolgu tekerlekleri ve kompozit jant sistemi ile hem güvenli hem de konforlu dış mekan kullanımları sunmaktadır. Üzerinde elektrostatik boya sistemi kullanıla Poylin P114 bariatrik tekerlekli sandalye, suya ve paslanmaya karşı oldukça dayanıklı bir modeldir. Katlanabilir gövde yapısına ek olarak ayaklıkları da çıkartılabilir özellikte olan bu model aynı zamanda oldukça pratik bir ürün olarak öne çıkmaktadır.


Poylin Tekerlekli Sandalyeler, Akülü Sandalyeler ve Diğer Ürünler

Türkiye genelinde 500'ün üzerinde satış noktasına sahip, engelli ihtiyaçları için en geniş ürün yelpazesine sahip olan Poylin Medikal; akülü tekerlekli sandalye modellerinden hasta karyolasına, banyo tuvalet sandalyelerinden koltuk değneğine birçok engelli ürünlerine, en uygun fiyatlar ve yüksek hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapmaktadır. Bütün hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ve hedefiyle vermekte olan Poylin Medikal'e hem internet sitesi üzerinden hem de iletişim numaralarını arayarak, dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 



   Poylin Medikal İletişim Bilgileri


Telefon Numaraları:

+90 212 694 10 20

+90 542 355 96 32

+90 530 277 46 36

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*