media

Racer Evo Engelli Puseti

Racer Evo Engelli Puseti, hareket kabiliyeti kısıtlı olan çocuk ve yetişkinler için ideal modellerin başında gelmektedir. 4 farklı renk ve beden seçeneğine sahip olan Racer Evo Engelli Puseti, seçenek yelpazesi ile birçok kullanıcıya hitap etmektedir. Serebral palsi, spastik paralizi ve spina bifida gibi üst beden hareket kabiliyetini kısıtlayıcı rahatsızlıklara sahip kişiler için kullanıma son derece uygun olan model, doğru pozisyonlandırmayı sağlayarak; kan dolaşımı ve sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasına katkı sağlar ve duruş bozukluğu oluşumuna veya var olan bozuklukların ilerlemesine engel olmaktadır. Sahip olduğu amortisörler ile dış mekanlarda konforlu bir sürüş sunan Racer Evo engelli bebek puseti, yüksek talep gören, yüksek ürün kalitesine sahip bir modeldir. 

Baş, yan ve abdüktör desteklerine sahip olan Racer Evo Engelli Puseti; bunlara ek olarak 5 noktalı emniyet kemerine de sahip olmasıyla kullanıcıyı doğru pozisyonlandırmayı ve sabitlemeyi sağlamaktadır. Bu destek aparatlarının aynı zamanda ayarlanabilir özellikte olması sayesinde kullanıcının konforunu maksimuma çıkartmayı başaran Racer Evo Engelli Puseti; ek olarak açısı ayarlanabilir sırt ve ayaklık açısıyla da üst düzey konforu sağlamaktadır. Tüm bu özelliklerine ek olarak 4 farklı renk ve beden seçeneğine sahip olan Racer Evo, hem çocuklar hem de yetişkinler için kullanıma uygun bir modeldir.

Poylin Tekerlekli Sandalyeler, Akülü Sandalyeler ve Diğer Ürünler

Türkiye genelinde 500'ün üzerinde satış noktasına sahip, engelli ihtiyaçları için en geniş ürün yelpazesine sahip olan Poylin Medikal; akülü tekerlekli sandalye modellerinden hasta karyolasına, banyo tuvalet sandalyelerinden koltuk değneğine birçok engelli ürünlerine, en uygun fiyatlar ve yüksek hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapmaktadır. Bütün hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ve hedefiyle vermekte olan Poylin Medikal'e hem internet sitesi üzerinden hem de iletişim numaralarını arayarak, dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 



   Poylin Medikal İletişim Bilgileri


Telefon Numaraları:

+90 212 694 10 20

+90 542 355 96 32

+90 530 277 46 36