media

Akülü Tekerlekli Sandalye Temizlik ve Bakımı

Akülü tekerlekli sandalye bakımı ve temizliği, ürünün ömrünü uzatabilmek adına oldukça önemli noktalardır. Temizliği ve bakımı düzenli şekilde yapılan akülü sandalyelerin daha uzun süre ve daha sağlıklı bir şekilde kullanılabilmesi için son derece önemlidir. Günlük ve haftalık bakımının ve temizliğinin rutin halinde düzenli olarak yapılması akülü engelli sandalyesinin ömrünü uzatacaktır.

Günlük bakım esnasında üç temel unsur vardır. Öncelikle akülü sandalyenin emniyet kemeri mandalları kontrol edilmelidir. Akülü sandalye emniyet kemerinin sağlıklı çalışmadığı ve üzerinde sökükler veya yırtıklar bulunması durumlarında emniyet kemeri tamir edilmeli veya değiştirilmelidir. Önemli bir diğer nokta ise akülü tekerlekli sandalye tekerleklerinin sağlıklı çalışmasıdır. Tekerlekler kontrol edilmeli ve tekerleklerinin kolayca dönmesine engel olan bir durum söz konusu ise tekerlekler temizlenmelidir. Akülü tekerlekli sandalye aküleri de oldukça dikkatli kullanılmalı ve yanlış zamanlarda şarja takmaktan kaçınılmalıdır. Aküler tamamen bitmeden şarj edilmemelidir ve şarj edilirken de tamamen dolacak şekilde şarj edilmelidir. Böylece akülü sandalye akü ömrü daha uzun olacak ve aküler maksimum gücünü daha uzun süre koruyabilecektir.

Akülü tekerlekli sandalye temizliğinin düzenli yapılıyor olması, hem ürünün hem de kullanıcının sağlığı açısından son derece önemlidir. Akülü tekerlekli sandalye temizliği yapılırken, ürün tamamen kapalı durumda olmalıdır. Temiz ve hafif nemli bir bez ile kullanıcının vücuduna temasın en fazla olduğu kısımlar silinmelidir. Akülü sandalye joystick'i, ayaklıklar ve kolçaklar en çok kirlenen bölgelerdir. Özellikle joystick silinirken oldukça dikkat edilmeli ve nemli bezin ardında kuru bir bez ile durulanmalıdır. Akülü engelli sandalyesinin elektrikli aksamları maksimum derecede dikkat ederek temizlenmeli ve akülü sandalye temizliğinin ardından herhangi bir problemle karşılaşılması veya üründen normalde olmayan sesler gelmeye başlaması durumunda akülü tekerlekli sandalye teknik servisine danışılmalıdır.


Poylin Tekerlekli Sandalyeler, Akülü Sandalyeler ve Diğer Ürünler

Türkiye genelinde 500'ün üzerinde satış noktasına sahip, engelli ihtiyaçları için en geniş ürün yelpazesine sahip olan Poylin Medikal; akülü tekerlekli sandalye modellerinden hasta karyolasına, banyo tuvalet sandalyelerinden koltuk değneğine birçok engelli ürünlerine, en uygun fiyatlar ve yüksek hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapmaktadır. Bütün hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ve hedefiyle vermekte olan Poylin Medikal'e hem internet sitesi üzerinden hem de iletişim numaralarını arayarak, dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 





   Poylin Medikal İletişim Bilgileri


Telefon Numaraları:

+90 212 694 10 20

+90 542 355 96 32

+90 530 277 46 36