media

Poylin P990 Buggy Engelli Çocuk Puseti

Engelli çocuk pusetleri, çocukların gereksinimlerine göre dizayn edilen ve kilit öneme sahip ürünlerdir. Özellikle serebral palsi, spastik spazmı veya spina bifida gibi vücut kontrolünü kısıtlayan hastalıklara sahip çocuklar için engelli pusetleri son derece önemlidir. Bu ürünler ayarlanabilir ve özelleştirilebilir birçok özelliklere sahip olduklarından dolayı bu hastalıklara sahip çocuklar için iyi bir çözüm sunmaktadırlar. Serebral palsi hastaları için doğru oturma pozisyonunu sağlamak; vücudunun ve başının kontrolünü sağlayabilmesinde, kas spazmlarının azalmasında ve bası yarası oluşumlarının engellenmesinde önemli bir etkiye sahiptir. Ayrıca sindirim ve dolaşım sisteminin sağlığını da etkileyen bir durum olan doğru oturma pozisyonu, çocuğa en uygun engelli puseti seçilerek sağlanabilmektedir. 

Poylin P990 Buggy engelli puseti; serebral palsi, spastik spazmı veya spina bifida hastalıklarına sahip olan çocuklar için tasarlanmış olan son derece kullanışlu bir modeldir. Çift yönlü kullanıma olanak veren oturma ünitesi aynı zamanda tamamen çıkartılabilen Poylin P990 engelli çocuk puseti aynı zamanda oldukça konforludur. Tilt  pozisyonuna alınabilen Poylin P990 engelli puseti, bu sayede uzun süreli kullanımlardan kaynaklanan, kalça bölgesinde biriken basınç ve ağırlığı vücuda yayarak hem kullanıcıyı dinlendiren hem de bası yarası oluşumlarının önüne geçen bir özelliktir. 

Poylin P990 Buggy Engelli Çocuk Puseti Genel Özellikleri


Hem yüksekliği hem de açısı ayarlanabilir itme kolu ile refakatçiye rahat bir sürüş imkanı sunan Poylin P990 engelli bebek puseti, iki yönlü kullanılabilen koltuk ünitesi sayesinde ebeveyni ile çocuğun arasındaki göz teması kurabilmesine imkan vererek güven duygusunu pekiştirmektedir. Baş, yan ve bacak arası desteklerine sahip olan model bu desteklerin ayarlanabiliyor olması sayesinde çocuğa en doğru oturma pozisyonunu sağlayabilmektedir. Bu desteklere ek olarak 5 noktalı emniyet kemeri ile çocuğu tamamen sabitleyebilen ve üst düzey güvenlik sağlayan Poylin Buggy P990 engelli çocuk puseti, buna ek olarak refakatçi ayak frenleri ile oldukça güvenli bir modeldir. İç bölümü çıkartılabilir özellikte olan Poylin P990 Buggy engelli puseti, böylece rahatlıkla temizlenebilmektedir. Yükseklik ve açısı ayarlanabilir olan ayaklıkları sayesinde konforunu arttırmış olan Poylin P990 Buggy engelli puseti, dolgu olan ön ve arka tekerlekleri ile üst düzey konforda sürüş imkanı sağlar. 

Poylin Tekerlekli Sandalye, Akülü Sandalye ve Diğer Ürünleri


Türkiye genelinde 500'ün üzerinde satış noktasına sahip, engelli ihtiyaçları için en geniş ürün yelpazesine sahip olan Poylin Medikal; akülü tekerlekli sandalye modellerinden hasta karyolasına, banyo tuvalet sandalyelerinden koltuk değneğine birçok engelli ürünlerine, en uygun fiyatlar ve yüksek hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapmaktadır. Bütün hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ve hedefiyle vermekte olan Poylin Medikal'e hem internet sitesi üzerinden hem de iletişim numaralarını arayarak, dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 



Poylin P990 Buggy Engelli Pusetini Daha Ayrıntılı İncelemek İçin Tıklayınız.



   Poylin Medikal İletişim Bilgileri


Telefon Numaraları:

+90 212 694 10 20

+90 542 355 96 32

+90 530 277 46 36
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*