media

Poylin P957 Alüminyum Tekerlekli Sandalye

Poylin manuel tekerlekli sandalye modelleri arasında yer alan Poylin P957 alüminyum tekerlekli sandalye; yüksek konforlu, pratik ve uygun tekerlekli sandalye fiyatlarına sahip olan en çok talep gören modellerin arasında yer almaktadır. Oldukça pratik bir model olan Poylin P957 tekerlekli hasta sandalyesi yalnızca 15 kilogram ağırlığa sahip olup, 120 kilogram taşıma kapasitesine sahiptir. Kullanılan çift makas sistemi sayesinde ekstra dayanıklı ve kullanım ömrü uzamış olan model, dayanıklılığının yanı sıra oldukça pratik ve konforludur. Poylin P957 alüminyum tekerlekli sandalye ayaklıklarının çıkartılabilir olmasıyla asansör gibi dar alanlarda hareket kabiliyetini arttırabilmesinin yanı sıra, sırt kısmının katlanabiliyor olması ve bas çıkart tekerlekleri sayesinde katlandıktan sonra oldukça küçük boyutlara gelebilmektedir ve bu sayede taşıması ile depolaması oldukça kolaydır. Sahip olduğu ergonomik minder sayesinde uzun süreli kullanımlarda dahi yüksek konforunu koruyan Poylin P957 hafif tekerlekli sandalyenin hem sırt hem de oturma kısmının gerginliğinin ayarlanabiliyor olması sayesinde sahip olduğu konforu daha üst seviyelere çıkartmaktadır. Emniyet kemerine ek olarak çift fren sistemi ile güvenliği arttırılmış olan Poylin P957 tekerlekli engelli sandalyesi, arkasında bulunan anti-tipper tekerlekleri ile tekerlekli sandalyenin geriye doğru devrilmesini engellemektedir.

Tekerlekli sandalye modelleri arasında en hafif, kullanışlı ve konforlu modeller arasında yer almasının yanı sıra Avrupa standartlarında ve en beğenilen tekerlekli sandalye modelleri arasında yer alan Poylin P957 alüminyum tekerlekli sandalye, tüm bu özelliklerine rağmen oldukça uygun tekerlekli sandalye fiyatına sahip olmasıyla en çok talep gören modellerin başında gelmektedir.

 

Poylin Tekerlekli Sandalyeler, Akülü Sandalyeler ve Diğer Ürünler

Türkiye genelinde 500'ün üzerinde satış noktasına sahip, engelli ihtiyaçları için en geniş ürün yelpazesine sahip olan Poylin Medikal; akülü tekerlekli sandalye modellerinden hasta karyolasına  banyo tuvalet sandalyelerinden koltuk değneğine birçok engelli ürünlerine, en uygun fiyatlar ve yüksek hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapmaktadır. Bütün hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ve hedefiyle vermekte olan Poylin Medikal'e hem internet sitesi üzerinden hem de iletişim numaralarını arayarak, dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 



   Poylin Medikal İletişim Bilgileri


Telefon Numaraları:

+90 212 694 10 20

+90 542 355 96 32

+90 530 277 46 36
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*