media

Poylin P268 Arazi Tip Akülü Sandalye

Günümüzde akülü tekerlekli sandalye modelleri, engelli dostlarımızın hayatını oldukça kolaylaştıran ve hayatlarının önemli bir parçası haline gelen ürünlerdir. Gün geçtikçe gelişen akülü tekerlekli sandalye modelleri 7'den 70'e uygun bir şekilde tasarlanmakta ve kullanıcının ihtiyaçlarına göre farklılıklar göstermektedir. Kullanıcının engel durumuna, kullanılacak bölgeye göre ve aktifliğine göre farklı çeşitleri bulunan akülü sandalyeler her türlü ihtiyaca karşılık vermek amacıyla tasarlanmaktadır. Poylin P268 arazi tip akülü tekerlekli sandalye de bu modeller arasında bulunan, engebeli ve zor arazi şartlarında rahat ve güçlü bir sürüş sağlamak amacıyla tasarlanmış olan bir arazi tipi akülü tekerlekli sandalye modelidir. 

Poylin Medikal, bu alanda kendini oldukça geliştiren ve kullanıcıların taleplerine göre ürün çeşitliliğin arttıran bir firma olarak; ekonomik akülü tekerlekli sandalye modellerinden, arazi tipi yüksek donanımlı akülü tekerlekli sandalye modellerine kadar  geniş bir ürün yelpazesine sahip olup, müşterilerinin isteklerini ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaya oldukça yüksek önem veriyor. Her ürününde ayrı bir özen ile çalışılmış olan Poylin, P268 Arazi Tip Akülü Tekerlekli Sandalye modeli ile dikkatleri üzerine çekiyor. Standart ve ekonomik akülü sandalyelerden oldukça farklı bir model Poylin P268 akülü hasta sandalyesi 55 Amper Aküsü ile daha güçlü ve daha uzun mesafelerde yol alabilmektedir. 2x450W motor gücü, 40 km menzili,12 km/s maksimum hız ve 150 kilogram taşıma kapasitesine sahip olan Poylin P268 arazi tipi akülü sandalye, geriye yatırılabilir koltuk yapısı ve emniyet kemeri, ön ve arka stop lambaları, dörtlü ışıkları, kornası  ve devrilmeyi önleyici arka anti-tipper tekerlekleri ile talebin yoğun olduğu akülü hasta sandalyesi modelleri arasında yer alıyor.  Güçlü yapısı ve kalın tekerlekleri sayesinde her türlü arazi koşullarına uyum sağlayan Poylin P268 Akülü Engelli Sandalyesi, kullanıcının isteği ve kilosuna göre kolçaklarının  genişliğinin ayarlanmasına imkan vermekte olup, güçlü motoru ve büyük tekerlekleri ile engel tanımaz bir araç olarak öne çıkıyor. Ayrıca Poylin P268 akülü sandalye, bu özelliklerinin yanı sıra kendi grubundaki diğer modellere kıyasla daha ucuz akülü sandalye fiyatlarına sahip olmasıyla yoğun talep gören bir modeldir.


Poylin P268 Akülü Sandalyeyi Daha Ayrıntılı İncelemek İçin Tıklayınız

 

Poylin Tekerlekli Sandalyeler, Akülü Sandalyeler ve Diğer Ürünler

Türkiye genelinde 500'ün üzerinde satış noktasına sahip, engelli ihtiyaçları için en geniş ürün yelpazesine sahip olan Poylin Medikal; akülü tekerlekli sandalye modellerinden hasta karyolasına, banyo tuvalet sandalyelerinden koltuk değneğine birçok engelli ürünlerine, en uygun fiyatlar ve yüksek hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapmaktadır. Bütün hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ve hedefiyle vermekte olan Poylin Medikal'e hem internet sitesi üzerinden hem de iletişim numaralarını arayarak, dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 



   Poylin Medikal İletişim Bilgileri


Telefon Numaraları:

+90 212 694 10 20

+90 542 355 96 32

+90 530 277 46 36
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*