media

Poylin Medikal kuruluşu itibari ile müşterilerin istek ve dileklerine göre Tekerlekli Sandalye koleksiyonunu genişletmeye yönelik ar-ge çalışmaları yaparak doğru ürün temin etmek üzerine hassas çalışmalar yapmaktadır. Tüm dünyadaki farklı markaların tekerlekli sandalye modellerini göz önüne alarak hem kullanıcıyı hem refakatçiyi memnun edecek üretim çalışmaları oldukça başarılı sonuçlar alıyor. Poylin Medikal  standart hafif alüminyum tekerlekli  sandalyelerden biraz daha farklı ve özellikli olarak geliştirdiği Poylin P967 Multifonksiyonel Alüminyum Tekerlekli Sandalye modelini en fonksiyonel,en güvenli ve en konforlu Hafif Alüminyum Tekerlekli Sandalye modeli olarak karşımıza çıkartıyor.

P967 Multifonksiyonel Hafif Alüminyum Sandalyenin  sırtlık ayarını en doğru ve en rahat oturma pozisyonu için 85-115 derece arasında ayarlayabiliyorsunuz. Bu özelliği sayesinde size en uygun ve en rahat sırt ayarı ile sandalyenizin üzerinde yorulmadan çok uzun süre kullanım imkanını yakalayabiliyorsunuz. 44-54 cm.arasında ayarlanabilir ürün yüksekliği (Arka Tekerlerde 5 kademe-Ön tekerlerde 3 kademe) ile istediğiniz size en uygun yükseklik ve pozisyonu ayarlayabiliyor ve ayak pedalları dahil olarak P967 Multifonksiyonel Hafif Alüminyum Sandalyenin boyunu 99-112 cm. aralığında ayarlayabiliyorsunuz. Oturma yerinde ve Sırtlık kısmında bulunan Deri kaplı Visco Sünger ile uzun süreli kullanımlarda da oldukça konforlu bir model. Poylin P967 modelinde kolçak yükseklik ayarı haricinde "Tek Tuşa Basarak Çalışan Öne-Arkaya Doğru Ayarlanabilir Kolçak Ayarı" da mevcut. Poylin P967 Multifonksiyonel Hafif Alüminyum Tekerlekli Sandalye "Göbekten Kampanalı Fren Sistemi " ile donatılmış. Bu sistem standart kullanılan manuel fren sistemlerinin arka tekerleklerde yaratmış olduğu hasarı ortadan kaldırarak,ürününüzün çok daha uzun süre kullanımına imkan vermektedir. Refakatçiyi de düşünerek refakatçi tutma kolları "Yükseklik Ayarlı'' olarak üretilen P967 Multifonksiyonel Alüminyum Sandalye refakatçiye en uygun pozisyonu ayarlayarak,daha uzun süreli ve konforlu sürüş imkanını yakalayabilmenizi sağlıyor. "Gereketiğinde Tamamen Çıkarılabilir Yan Panel Özelliği" mevcut olan Poylin P67 Multifonksiyonel Alüminyum Sandalye bu özelliği sayesinde diğer modellerden her açıdan farklı olduğunu bizlere gösteriyor.

Poylin Markasının Türkiye genelinde 500'ü aşkın satış noktası veya internet üzerinden yetkili satış noktalarından ürün temin edebilirsiniz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her tekerlekli sandalye , yürüme grubu ve akülü tekerlekli sandalye ürününün arkasında olan Poylin Medikal ürün garantisi altındadır.

Daha farklı modelleri incelemek için Poylin Medikal firmasının Poylin Resmi Web Sitesini inceleyebilir veya Poylin Medikal Merkez ofislerini arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Poylin Medikal
D-100 Güney Yanyolu No:41
Denizköşkler, AVCILAR / İSTANBUL
 HARİTAYI GÖSTER
Telefon:
+90 212 6941020
+90 542 3559632
+90 530 2774636
Related Products
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*