media

Aktif Tekerlekli Sandalyeler

Aktif tekerlekli sandalye modelleri; aktif bir günlük yaşantıya sahip kullanıcılar tarafından tercih edilen, son derece hafif ve yüksek manevra kabiliyetine sahip modellerdir. Aktif tekerlekli sandalye kullanıcıları hemen hemen bütün günlük işlerini tek başına yapabilmektedir. Hafiflikleri sayesinde kullanıcılarının tekerlekli sandalyeyi başkasından destek almadan arabasına yerleştirmesine olanak sağlayan bu modeller aynı zamanda minimum eforla maksimum mesafeyi kat edebilmeyi amaçlamaktadır.  

Üretiminde kullanılan materyale göre hem aktif tekerlekli sandalye fiyatları hem de hafiflik ve dayanıklılıkları değişiklik gösteren bu modeller genellikle karbon veya alüminyum gövde yapısına sahiptir. Karbondan üretilen aktif tekerlekli sandalye modelleri hem daha hafif hem de daha dayanıklı olurken, fiyatları da bu doğrultuda alüminyum modellere göre daha yüksektir. 

Kullanıcısına göre özel olarak tasarlanan aktif tekerlekli sandalye modelleri birçok farklı opsiyona sahip olmaktadır. Bu modellerin siparişi oluşturulmadan önce kullanıcının fizyoterapisti veya uzman satış temsilcileri tarafından kullanıcının ölçüleri alınır ve tekerlekli sandalye tam olarak bu ölçülere göre üretilir. Bu sayede maksimum konfor sağlanır tekerlekli sandalye kullanıcısına tamamen uygun ve bir uzvu gibi olur. 

Quickie Aktif Tekerlekli Sandalyeler

Sunrise Medical, Aktif Tekerlekli Sandalye modelleri ile dünyanın önde gelen üreticileri arasında yer almaktadır. Poylin Medikal olarak, Sunrise Medical'in Türkiye'deki en büyük tedarikçisiyiz. Üretimi Avrupa'da; İspanya, İngiltere ve Almanya gibi farklı ülkelerdeki Sunrise Medical fabrikalarında üretilen tüm ürünlerini Türkiye'de satışa sunmaktayız. 

Sunrise Medical'in Quickie alt markası ile üretimini yaptığı Xenon 2, Krypton, Nitrum, Life Serisi, Helium, Neon ve diğer tüm Aktif tekerlekli sandalye modellerinin tamamını Türkiye'de satışa sunmaktayız. Aktif tekerlekli sandalye alırken nelere dikkat edilmelidir, en önemli noktalar nelerdir ve aktif tekerlekli sandalye nasıl seçilir gibi birçok soruya cevap bulabilmek için bizi aramanız yeterlidir. 

   Poylin Medikal İletişim Bilgileri


Telefon Numaraları:

+90 212 694 10 20

+90 542 355 96 32

+90 530 277 46 36