media

Poylin P288 Çok Fonksiyonlu Arazi Tip Akülü Tekerlekli Sandalye

Türkiye genel olarak yer şekilleri ve jeolojik bakımından çeşitlilik gösteren bir ülke olmasının yanı sıra yükseltisi de fazla olan bir ülkedir. Yaşanılan şehirlerin arazi ve yol yapısı birbirinden farklılık göstermekte ve bu da engelliler için sorun teşkil edebilmektedir.

Kullanılan akülü tekerlekli sandalye ve manuel tekerlekli sandalye kullanılan bölgenin arazi koşullarına da uygun olması gerekmektedir. Aksi taktirde çabuk yıpranma ve arızalar ne yazık ki daha kısa bir süre içerisinde görülmektedir. Engelli kullanıcıların tercihlerini engel durumlarının haricinde yaşadığı bölgenin yol koşullarını da düşünerek alması, tekerlekli sandalyelerini daha uzun süre kullanabilmelerini sağlamakta. Poylin Medikal; müşteri memnuniyetine ve ihtiyaçlarına son derece önem veren bir firma olarak, kullanıcıların satın alacağı tekerlekli sandalyeler hakkında en önemli detayları değerlendirerek kullanıcıya en uygun tekerlekli sandalye modelini sağlamayı hedeflemektedir. Engebeli yol şartları göz önüne alınarak tasarlanmış olan Poylin P288 multi-fonksiyonel arazi tipi akülü sandalye, en çok dikkat eden akülü sandalye modelleri arasında yer almaktadır. 

Poylin P288 Multifonksiyonel Akülü Tekerlekli Sandalye Genel Özellikleri

Poylin P288 Multi Fonksiyonel Akülü Tekerlekli Sandalye modeli arazi şartlarına uygun, engebeli araziler için uygun olan özel olarak tasarlanmış bir modeldir. 55AH jel aküsü ve 2x450W motor gücüne sahip olan Poylin P288 engebeli ve patika yollarında sorunsuz hareket edebiliyor. Kaptan koltuklu akülü sandalye modelleri arasında yer alan Poylin P288 arazi tip akülü sandalyede oldukça yüksek konfora sahiptir.  Bu sayede uzun süreli kullanımlarda dahi kullanıcıya üst düzey konfor ve rahat bir sürüş imkanı sağlamaktadır. Joystick üzerinden tüm fonksiyonlarını kontrol edebileceği gibi refakatçiye ihtiyaç duymadan elektrikli sırt yatar, tilt özelliği ve ayak kalkar gibi özellikleri de oldukça rahat kullanılabilmektedir. Aynı zamanda güçlendirilmiş far sistemi ile de gece veya düşük ışıklı ortamlarda daha rahat sürüş imkanı sağlayan Poylin P288 akülü engelli sandalyesi, konforunun ve gücünün yanı sıra güvenlik konusunda da oldukça başarılı bir modeldir.. Emniyet kemer sistemi,  süspansiyon sistemi  ve fren mekanizması profesyonel olarak düzenlenmiş olan Poylin P288 çok fonksiyonlu akülü sandalye, güçlü şase yapısı ve sağlamlık olarak bir çok deneme testlerinden en başarılı şekilde geçmiş hem tasarım olarak hem performans olarak oldukça başarılı bir modeldir.. Güçlü yapısı ve kalın tekerlekleri sayesinde her türlü arazi koşullarına uyum sağlayan Poylin P288 arazi tip akülü tekerlekli sandalye, engel tanımaz bir model olarak öne çıkmaktadır. 

Türkiye genelinde 500'ün üzerinde satış noktasına sahip, engelli ihtiyaçları için en geniş ürün yelpazesine sahip olan Poylin Medikal; akülü tekerlekli sandalye modellerinden hasta karyolasına, banyo tuvalet sandalyelerinden koltuk değneğine birçok engelli ürünlerine, en uygun fiyatlar ve yüksek hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapmaktadır. Bütün hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ve hedefiyle vermekte olan Poylin Medikal'e hem internet sitesi üzerinden hem de iletişim numaralarını arayarak, dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 


Poylin P288 Arazi Tip Akülü Sandalyeyi Daha Ayrıntılı İncelemek İçin Tıklayınız.




   Poylin Medikal İletişim Bilgileri


Telefon Numaraları:

+90 212 694 10 20

+90 542 355 96 32

+90 530 277 46 36

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*