media
media

P007 Carry İç İçe Geçebilen Hastane Tipi Transfer Sandalye

Hasta Nakil Sandalyeleri, iç içe geçebilen ve oldukça az yer kaplayan, 140 kg taşıma kapasitesi bulunan, 50 cm oturma yeri genişliği, açılabilir kolçaklar, paslanmaz çelik, krom, nikelaj kaplama ya da alüminyumdan oluşan şık yapısı, su geçirmez poliüretan oturma yapısı, güvenilir emniyet kemeri, yüksekliği ayarlanabilen serum askılığı ve 360 derece dönebilen tekerli fren yapısı ile kullanıcı ve refakatçisine oldukça rahat kullanım sağlayan bir manuel tekerlekli sandalye model grubudur.

P007 Carry İç İçe Geçebilen Hastane Tipi Transfer Sandalyesi; hasta taşıma sandalyesi, transfer sandalyesi ya da nakil sandalyesi olarak adlandırılan bu  tekerlekli sandalyeler genellikle hastanelerde ve acil girişlerinde çok sık kullanılan bir modeldir. Ayaklık, sürüş kolu ve fren sistemi ile paslanmaz çelikten üretilmiş olan P007 Carry hasta transfer sandalyesi, arka tekerleklerde merkezi fren sistemi ile (park halinde merkezi fren kilitli) güvenliği üst seviyede tutan oldukça kullanışlı bir tekerlekli sandalye modeli olarak öne çıkmaktadır. Diğer hasta taşıma sandalyelerinden, yüksek ürün kalitesi, paslanmaz yapıda olması ve yüksek dayanıklılığı ile ayrılan P007 Carry hasta transfer sandalyesi hastaneler, kurumlar ve tekerlekli sandalye bağışçıları tarafından oldukça talep gören modeller arasında yer almaktadır. 


Poylin Tekerlekli Sandalyeler, Akülü Sandalyeler ve Diğer Ürünler

Türkiye genelinde 500'ün üzerinde satış noktasına sahip, engelli ihtiyaçları için en geniş ürün yelpazesine sahip olan Poylin Medikal; akülü tekerlekli sandalye modellerinden hasta karyolasına, banyo tuvalet sandalyelerinden koltuk değneğine birçok engelli ürünlerine, en uygun fiyatlar ve yüksek hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapmaktadır. Bütün hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ve hedefiyle vermekte olan Poylin Medikal'e hem internet sitesi üzerinden hem de iletişim numaralarını arayarak, dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 



   Poylin Medikal İletişim Bilgileri


Telefon Numaraları:

+90 212 694 10 20

+90 542 355 96 32

+90 530 277 46 36
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*