media

Poylin P200 Katlanabilen Akülü Tekerlekli Sandalye


Poylin Medikal, kuruluşundan bu yana yeniliklere açık ve "Değişmeyen tek şey değişimdir" ilkesini ürünlerine yansıtan yenilikçi bir marka olarak ürünlerini müşteri ihtiyaç ve taleplerine göre yeniden tasarlayan, standart tekerlekli sandalye ve akülü tekerlekli sandalye modellerinin dışına çıkan , dünyayı ve piyasayı yakından takip edip ürünlerine yansıtan bir firma olmaya devam ediyor.

Poylin P200 akülü tekerlekli sandalye, ilk çıktığı zaman şase olarak standart bir model olarak piyasaya çıkmıştı. Poylin Medikal, Poylin P200 katlanabilir akülü sandalye modelini tasarımını değiştirerek ve  kullanıcıların istek ve taleplerine göre ekstra özellikler ile geliştirdi. Piyasada engelli kullanıcıların en çok talep ettiği "Sırt Yatar" özelliği eklenerek sırt yatar akülü tekerlekli sandalye modelleri arasında yerini almış oldu. Tek hamlede kademeli bir şekilde veya 180 derece olacak şekilde sırt açısının ayarlanabildiği sırtlık üzerine çalışmalar yaptı. Poylin P200 Akülü Hasta Sandalyesi modelinde yine engelli kullanıcıların isteklerine göre "Başlık" aparatı eklendi. Bu sayede hem sürüş esnasında hem de dinlenme sırasında son derece konforlu ve rahat bir yolculuk imkanı sağlamaktadır. Poylin P200 akülü engelli sandalyesi modelinde geliştirilen diğer yenilik ise; şasenin geliştirilerek ve güçlendirilerek çift makas sistemine geçmiş olması. Bu sayede P200 akülü tekerlekli sandalye modeli diğer arazi tipi akülü tekerlekli sandalye modellerinde olduğu gibi 150 kg taşıma kapasitesine ulaşmış olup, yol ve arazi şartlarına bağlı olarak bu tür ürünlerde gerçekleşebilen kırılganlık ve arıza sorunlarının önüne geçmiştir. Poylin markasının diğer tekerlekli sandalye modellerinde olduğu gibi P200 modeli de yine aynı şekilde katlanabilir, taşıması ve depolaması oldukça kolay bir modeldir. 32 AH aküsü ile standart akülü tekerlekli sandalye akülerinden daha güçlü olan P200 modeli son derece dikkat çeken bir model olarak öne çıkmaktadır.  

Poylin P200 Katlanır Akülü Tekerlekli Sandalye modeli engelli kullanıcıların temel ihtiyaçları değerlendirilerek , tekerlekli sandalye piyasasının en kullanışlı, en ekonomik ve en konforlu olacak şekilde güncelleyerek yeni tasarımı ve yeni aparatları ile  engelli kullanıcılarının beğenisine sunulmuştur.

Poylin Tekerlekli Sandalyeler, Akülü Sandalyeler ve Diğer Ürünler

Türkiye genelinde 500'ün üzerinde satış noktasına sahip, engelli ihtiyaçları için en geniş ürün yelpazesine sahip olan Poylin Medikal; akülü tekerlekli sandalye modellerinden hasta karyolasına, banyo tuvalet sandalyelerinden koltuk değneğine birçok engelli ürünlerine, en uygun fiyatlar ve yüksek hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapmaktadır. Bütün hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ve hedefiyle vermekte olan Poylin Medikal'e hem internet sitesi üzerinden hem de iletişim numaralarını arayarak, dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 



   Poylin Medikal İletişim Bilgileri


Telefon Numaraları:

+90 212 694 10 20

+90 542 355 96 32

+90 530 277 46 36
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*