media

Poylin P967 Alüminyum Hafif Tekerlekli Sandalye

Manuel tekerlekli sandalye modelleri arasında yer alan Poylin P967 alüminyum tekerlekli sandalye, birçok farklı özelliği barındıran, üst düzey ürün kalitesine sahip ve bu özelliklerine rağmen ekonomik tekerlekli sandalye fiyatlarına sahip olmasıyla oldukça öne çıkan ve yüksek talep gören Poylin tekerlekli sandalye modelleri arasında yer almaktadır. 

Alüminyum gövde yapısı sayesinde ekstra dayanıklı ve hafif olan Poylin P967 alüminyum tekerlekli sandalye, 15 kilo ağırlığına ve 120 kilogram taşıma kapasitesine sahiptir. Son derece pratik olmasının yanı sıra yüksek konfor seviyesi ve dayanıklılığa da sahip olan Poylin P967 tekerlekli engelli sandalyesi, bir tekerlekli sandalyede aranabilecek hemen her özelliğe sahiptir. Ergonomik yapıya sahip olan minderi ile uzun süreli kullanımlarda dahi konforunu üst düzeyde tutan Poylin P967 tekerlekli hasta sandalyesi; sırt açısının, ayaklık yüksekliğinin ve kolçaklarının yüksekliğinin ayarlanabilir olmasıyla kullanıcıya konforuna göre özelleştirme imkanları sunmaktadır.

Konforunun yanı sıra son derece pratik bir model olan Poylin P967 multifonksiyonel alüminyum tekerlekli sandalye, depolaması ve taşıması oldukça kolay olan ve en küçük araba bagajlarına dahi sığabilecek bir modeldir. Çıkartılabilir arka tekerleklere sahip olan model, bunun yanı sıra ayaklıklarının da çıkartılabilir olması ve sırt kısmının katlanabilir özellikte olmasıyla çok küçük boyutlara katlanabilmektedir. Bunların yanı sıra çift makas sistemi sayesinde dayanıklılığı ve kullanım ömrü arttırılmış olan Poylin P967 tekerlekli hasta sandalyesi, anti-tipper tekerlekleri sayesinde tekerlekli sandalyenin özellikle dik yokuşlarda geriye doğru devrilmesini engellemektedir.

Refakatçi frenleri sayesinde refakatçi kullanımlı tekerlekli sandalye modelleri arasında yer alan Poylin P967 tekerlekli engelli sandalyesi; yüksek konforu, pratikliği, dayanıklılığı ve tüm bu özelliklerine rağmen ekonomik tekerlekli sandalye fiyatları ile oldukça dikkat çeken ve talep gören bir Poylin tekerlekli sandalye modelidir.


Poylin Tekerlekli Sandalyeler, Akülü Sandalyeler ve Diğer Ürünler

Türkiye genelinde 500'ün üzerinde satış noktasına sahip, engelli ihtiyaçları için en geniş ürün yelpazesine sahip olan Poylin Medikal; akülü tekerlekli sandalye modellerinden hasta karyolasına, banyo tuvalet sandalyelerinden koltuk değneğine birçok engelli ürünlerine, en uygun fiyatlar ve yüksek hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapmaktadır. Bütün hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ve hedefiyle vermekte olan Poylin Medikal'e hem internet sitesi üzerinden hem de iletişim numaralarını arayarak, dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 



   Poylin Medikal İletişim Bilgileri


Telefon Numaraları:

+90 212 694 10 20

+90 542 355 96 32

+90 530 277 46 36
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*