media

Poylin P100 Ekonomik Tekerlekli Sandalye

Poylin P100 Tekerlekli Sandalye modeli, ürün koleksiyonunun kullanımı en kolay ve ekonomik olan, her bütçeye uygun olan tekerlekli sandalye modelidir. 100 kg taşıma kapasitesi bulunan bu tekerlekli sandalye; tekerlekli sandalye bağışçıları, dernekler, hastaneler, belediyeler, kurum ve kuruluşların da ilk tercihleri arasında yer almaktadır. Katlanabilir yapısı sayesinde kolayca muhafaza edilebilen Poylin P100 tekerlekli engelli sandalye toplamda yalnızca 13.5 kilogram ağırlığındadır. Poylin P100 Ekonomik tekerlekli sandalyeyi diğer ekonomik tekerlekli  sandalye modellerinden ayıran özelliği ise alüminyum jantlara sahip olmasıdır. Aynı zamanda üst kalite, anti-bakteriyel ve yanmaz döşemeye sahip olan Poylin P100 Tekerlekli Hasta Sandalyesi daha çok kısa süreli kullanımlar veya transfer amaçlı kullanımlar için tercih edilen bir modeldir. 

Her engelli bireyin muhakkak yedek bir tekerlekli sandalyesi bulunması gereklidir. Aktif bir şekilde kullandığı akülü tekerlekli sandalye veya manuel tekerlekli sandalye harici yedek (acil durumda veya teknik servis sebebi ile) tekerlekli sandalye bulundurması gereklidir. Bu sebep ile de tercih edilen Poylin P100 tekerlekli sandalye kullanıcılar için oldukça uygundur. Kullanılmayacağı zaman, katlanabilir tekerlekli sandalye olması sebebi ile depolaması oldukça bir modeldir.

Poylin P100, ekonomik tekerlekli sandalye fiyatları sayesinde tekerlekli sandalye bağışçıları, hastaneler, belediyeler ve kurumlar tarafından en çok talep gören modeller arasında yer almaktadır.

Poylin Tekerlekli Sandalyeler, Akülü Sandalyeler ve Diğer Ürünler

Türkiye genelinde 500'ün üzerinde satış noktasına sahip, engelli ihtiyaçları için en geniş ürün yelpazesine sahip olan Poylin Medikal; akülü tekerlekli sandalye modellerinden hasta karyolasına, banyo tuvalet sandalyelerinden koltuk değneğine birçok engelli ürünlerine, en uygun fiyatlar ve yüksek hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapmaktadır. Bütün hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ve hedefiyle vermekte olan Poylin Medikal'e hem internet sitesi üzerinden hem de iletişim numaralarını arayarak, dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 



   Poylin Medikal İletişim Bilgileri


Telefon Numaraları:

+90 212 694 10 20

+90 542 355 96 32

+90 530 277 46 36
Related Products
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*