media
media
media

Yalova'da Tekerlekli Sandalye Bağış Etkinliği

Poylin Medikal, kuruluşundan bu yana her ürününde ayrı bir özen ile çalışıp, her müşterisine ayrı özen gösteriyor. En önemli ilkelerinden biri olan müşteri memnuniyeti ve yüksek ürün kalitesi doğrultusunda engelli, tekerlekli sandalye bağışı veya bayileri ile yakından ilgilenen Poylin Medikal tüm müşterilerine destek olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Yalova'da "Sevgi Tüm Engelleri Aşar" diyerek yola çıkan 3 arkadaş, büyük bir yardım kampanyası başlattı. "Yalovalı Anneler ve Bebekleri" sayfasının  başlattığı bu kampanyaya "Kelebek Etkisi" adı verildi. Her bir detayı kalbe dokunan, Fulya, Aydan ve Seda Hanım'ın büyük bir başarı gösterdiği bu gecede çeşitli organizasyonlar da gerçekleşti. Engelliler için düzenlenen bu gecede Marco Paşa müzikali sahnelenirken, engelliler tarafından yapılan tablolar açık artırmayla satışa çıkarıldı.  Valilik, Yalova Belediyesi ve Yeni Yaşam Engelliler Derneği’nin desteklediği gecede aynı zamanda kermes düzenlemesi ve müzik dinletisi de gerçekleşti. Gece engelliler tarafından yapılan tabloların açık artırma usulü satışıyla devam etti. Gecede ayrıca engeliler için tekerlekli sandalye ve  akülü tekerlekli sandalye dağıtımı yapıldı. Program Marco Paşa müzikaliyle sona erdi. 

3 arkadaşın başlattığı bu bağış kampanyasında toplanan gelir, tekerlekli sandalye ve akülü tekerlekli sandalye bağışları olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştı. Bu büyük organizasyonda misafir olan Poylin Medikal, tekerlekli sandalye ve akülü tekerlekli sandalye bilgilerini davetlilerle paylaştı.

Poylin Tekerlekli Sandalyeler, Akülü Sandalyeler ve Diğer Ürünler

Türkiye genelinde 500'ün üzerinde satış noktasına sahip, engelli ihtiyaçları için en geniş ürün yelpazesine sahip olan Poylin Medikal; akülü tekerlekli sandalye modellerinden hasta karyolasına, banyo tuvalet sandalyelerinden koltuk değneğine birçok engelli ürünlerine, en uygun fiyatlar ve yüksek hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapmaktadır. Bütün hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ve hedefiyle vermekte olan Poylin Medikal'e hem internet sitesi üzerinden hem de iletişim numaralarını arayarak, dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 



   Poylin Medikal İletişim Bilgileri


Telefon Numaraları:

+90 212 694 10 20

+90 542 355 96 32

+90 530 277 46 36
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*