media
media

Poylin PY160 2 Motorlu Ahşap Ev Tipi Hasta Karyolası

Poylin Medikal, tekerlekli sandalye ve akülü tekerlekli sandalye yanı sıra hasta karyolası ve hasta yatakları ile de hizmet vermektedir. Ürün çeşitliliği ile ihtiyacı olan herkese hitap eden Poylin Medikal, ürün koleksiyonunda bulunan tüm ürünleri için ayrı bir özen ile çalışmaktadır. 

Hasta karyolaları; manuel hasta karyolası ve motorlu hasta karyolası olarak temelde iki tipe sahiptir. Fakat artık günümüzde evde hasta bakımında artık manuel hasta karyolası modelleri tercih edilmemektedir. Gelişen teknoloji sayesinde üretimdeki ilerleme ile birlikte hasta karyolası kullanıcılarının artık manuel yerine motorlu hasta karyolalarını hizmete sunmaktadır. 2 ile 5 arasında motor sayısı bulunan hasta karyolaları, motor sayılarına bağlı olarak farklı fonksiyonlara sahiptir. 

Poylin PY160 2 motorlu ev tipi hasta karyolasında iki motor kullanılmış olup baş ve ayak kısmına hareket veren başlıca özellikleri vardır. Poylin PY160 hasta karyolası, kumandası ile kullanıcıya zahmet vermeden ve manuel karyoladaki gibi ekstra güç harcamadan motoru sayesinde baş ve ayak kısmını yukarı ve aşağı hareket ettirerek hastayı pozisyonlandırabilmektedir. Ayak kısmında bulunan mekanizma  ile hastanın ayaklarını ters v pozisyonu veren sisteme sahiptir. Sağ ve sol tarafında bulunan alüminyum, yukarı aşağı hareket eden ve kullanıcının düşmesini önleyen hasta karyolası korkulukları olan Poylin PY160 2 motorlu ev tipi hasta karyolasının alt tarafında, karyolanın yer ile temasını sağlayan ve kaymasını engelleyen ikisi frenli olan hasta karyolası tekeri bulunmaktadır. Hasta karyolasının ahşap kaplama yüzeyleri evde kullanım için sıcak bir ev ortamını yaşatmak için tercihen yapılmış. Başucunda bulunan sağ ve sol tarafa takılabilen serum askılığına da sahip olan Poylin PY160 hasta karyolası oldukça talep gören bir motorlu hasta karyolası modelidir.



Hasta Karyolaları, Hasta Yatakları  ve Diğer Ürünler

Türkiye genelinde 500'ün üzerinde satış noktasına sahip, engelli ihtiyaçları için en geniş ürün yelpazesine sahip olan Poylin Medikal; akülü tekerlekli sandalye modellerinden hasta karyolasına, banyo tuvalet sandalyelerinden koltuk değneğine birçok engelli ürünlerine, en uygun fiyatlar ve yüksek hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapmaktadır. Bütün hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ve hedefiyle vermekte olan Poylin Medikal'e hem internet sitesi üzerinden hem de iletişim numaralarını arayarak, dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 



   Poylin Medikal İletişim Bilgileri


Telefon Numaraları:

+90 212 694 10 20

+90 542 355 96 32

+90 530 277 46 36
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*