media

Poylin Rollatör, Walker ve Yürüteç Grupları

Poylin Medikal, tekerlekli sandalye ve akülü tekerlekli sandalye grubunun yanı sıra rollatör ve walker yürüme grubunda da birçok ürün çeşidini ürün koleksiyonunda bulundurmaktadır. Ürün çeşitliliği ve her türlü ihtiyaca göre doğru ürünü bünyesinde bulunduran Poylin Medikal, tekerlekli sandalye ve akülü tekerlekli sandalye modellerinin yanı sıra rollatör  ve walker modellerinde de en çok tercih edilen markaların başında geliyor.

Walker ve rollatörler, çoğunlukla yaşa bağlı fiziksel kısıtlamalar nedeniyle, yürürken denge sağlamak veya dengesini korumak için ek desteğe ihtiyaç duyan bireylerin kullanabileceği, yürümeye yardımcı araçlardır.. Engelden ziyade yaşlılıktan kaynaklı olarak ek desteğe ihtiyacı bulunan kullanıcılar için de oldukça kullanışlı olan  walker, yürüteç ve rollatör modelleri, zaman içerisinde kullanıcı talepleri ile üzerinde çalışılarak geliştirilmiş özel ve oldukça kullanışlı bir modellerdir. Rollatör grubu için de aynı özen ve titizlikle çalışan Poylin Medikal bu gruba özel; Poylin P580 Ekonomik RollatörPoylin P777 Lüks RollatörPoylin P787 Lüks Rollatör ve Poylin P888 Lüks Rollatör modellerini tasarlayarak kullanıcılarına sunmaktadır. Poylin P580, Poylin P777, Poylin P787, Poylin P888 modellerinde, uzun mesafe yürüyüşlerde kullanıcının yürüme işini kolaylaştırmakla beraber yorulduğu zaman oturabileceği bir oturma bölgesi de içermektedir. El tutma yeri yüksekliği kolayca ayarlanabilir, kontrol ve manevrası yüksek güvenli kullanım için geliştirilmiş olan bu 4 tekerlekli rollatör modelleri hafiflikleri ve katlanabilir olması sebebi ile de oldukça kullanışlıdır. Geliştirilmiş özel fren mekanizması, kolay kitleme sistemi ile güvenli bir şekilde kullanıma uygundur. Aynı zamanda sepeti veya çantası bulunan Poylin P580 Ekonomik RollatörPoylin P777 Lüks RollatörPoylin P787 Lüks Rollatör ve Poylin P888 Lüks Rollatör modelleri yanınızda bulunması gereken eşyalar için de oldukça kullanışlıdır. Alüminyum yapıya sahip olan bu tekerlekli yürüteç modelleri kırmızı, titanyum ve beyaz renk seçenekleri ile de engelli ve yaşlı kullanıcılar için en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. 


Poylin Tekerlekli Sandalyeler, Akülü Sandalyeler ve Diğer Ürünler

Türkiye genelinde 500'ün üzerinde satış noktasına sahip, engelli ihtiyaçları için en geniş ürün yelpazesine sahip olan Poylin Medikal; akülü tekerlekli sandalye modellerinden hasta karyolasına, banyo tuvalet sandalyelerinden koltuk değneğine birçok engelli ürünlerine, en uygun fiyatlar ve yüksek hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapmaktadır. Bütün hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ve hedefiyle vermekte olan Poylin Medikal'e hem internet sitesi üzerinden hem de iletişim numaralarını arayarak, dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 



   Poylin Medikal İletişim Bilgileri


Telefon Numaraları:

+90 212 694 10 20

+90 542 355 96 32

+90 530 277 46 36
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*