media

Poylin Medikal Tüm Kadrosu ile Değerlendirme Toplantısında

Poylin Medikal, İstanbul Merkez ofisinde, diğer illerdeki bölge satış yöneticilerinin de katılımı ile  8 Haziran ve 9 Haziran tarihlerinde yapmış olduğu 2020 yarı yılını değerlendirmek ve yeni projeler  ile ilgili görüşmeler yapmak için Merkez ofiste buluştu.

Poylin medikal merkez ofisinde bulunan çalışanlar ve diğer illerden gelen bölge satış yöneticileri ve şirket yönetiminin de katıldığı bu geniş toplantı oldukça verimli geçti. Pandemi öncesi  ve pandemi sonrasının değerlendirildiği bu toplantıda ekibin geleceğe dair çalışmaları ve projeleri dinlendi. Ortak değerlendirilmelerin sonucunda  bazı kararların alındığı bu toplantıda 2020'nin 2.dönemi için Poylin Medikal değerleri  doğrultusunda atılacak adımlar konuşuldu. 2 gün süren bu toplantıda Poylin Medikal  çalışanları ve müşterileri için  korona virüse karşı ofiste ve depolarında alınan önlemler değerlendirildi ve bu konuda yeni kararlar alındı. Toplantı, Covid19 önlemleri doğrultusunda Poylin Medikal yöneticileri ve çalışanları ''yeni normal  döneminde tüm önlemler alınmış bir şekilde yeni döneme hazır olduğunu'' dile getirdi. 


Katılımcıları;

-Genel Müdür ; Volkan Gül

-Merkez Ofis ; Sevinç Güneş Ilık , Ülkü Akdeniz Çağlayan, Cihan Kısacık, Burak Tepetam

-İstanbul Bölge Yöneticisi ; Ahmet Canevi

-İzmir Bölge Yöneticisi ; Ali Dökmeci

-Ankara Bölge Yöneticisi ; Deniz Tokatlı


Poylin Medikal çalışanları ve yöneticilerine bu yeni normal döneminde başarılarının devamını dileriz.


Poylin Tekerlekli Sandalyeler, Akülü Sandalyeler ve Diğer Ürünler

Türkiye genelinde 500'ün üzerinde satış noktasına sahip, engelli ihtiyaçları için en geniş ürün yelpazesine sahip olan Poylin Medikal; akülü tekerlekli sandalye modellerinden hasta karyolasına, banyo tuvalet sandalyelerinden koltuk değneğine birçok engelli ürünlerine, en uygun fiyatlar ve yüksek hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapmaktadır. Bütün hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ve hedefiyle vermekte olan Poylin Medikal'e hem internet sitesi üzerinden hem de iletişim numaralarını arayarak, dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 



   Poylin Medikal İletişim Bilgileri


Telefon Numaraları:

+90 212 694 10 20

+90 542 355 96 32

+90 530 277 46 36

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*