media

Poylin P278 Arazi Tip Akülü Sandalye

Arazi tipi akülü tekerlekli sandalye modelleri, özellikle engebeli ve zorlu yol şartların için tasarlanmış modellerdir. Standart akülü tekerlekli sandalye modellerine göre çok daha güçlü motorlara, daha geniş tekerleklere ve gelişmiş süspansiyon sistemlerine sahip olan arazi tip akülü sandalye modelleri, zorlu şartlardaki sürüşleri mümkün ve çok daha konforlu bir hale getirmektedir. Poylin akülü tekerlekli sandalye modelleri arasında yer alan Poylin P278 arazi tip akülü sandalye, bu modeller arasında en çok öne çıkan ve beğenilen ürünler arasında yer almaktadır. 

Poylin P278 Arazi Tipi Akülü Tekerlekli Sandalye modeli engebeli ve zor arazi şartlarına uygun olup en zorlu şartlar için tasarlanmıştır. 600W motor gücüne sahip olmasının yanı sıra 75 AH jel akülere sahip olan olan Poylin P278 akülü hasta sandalyesi güçlü akü ve motorları sayesinde en zorlu yol şartlarını dahi aşabilmektedir. Kullanımı rahat, yüksek hızlı ve kaptan koltuklu akülü sandalye olan Poylin P278 modeli; güçlendirilmiş şasesi, far ve süspansiyon sistemleri ile kullanıcının konforu düşünülerek tasarlanmış, engelli ve yaşlı hastalar için oldukça ideal bir modeldir. Kuvvetli çelik gövde yapısı ile son derece dayanıklı bir model olan Poylin Arazi Tip Akülü Sandalye, toplamda 180 kilogram taşıma kapasitesine sahiptir. Ayarlanabilir kolçaklara sahip olması sayesinde kullanıcının konforuna göre hem yukarı aşağı hem yanlara doğru ayarlama imkanı vererek konforunu üst seviyelere çıkartmıştır. Profesyonel emniyet kemeri ve süspansiyon sistemi son derece güçlendirilmiş olan Poylin P278 Akülü Tekerlekli Sandalye kullanıcıya hem güvenli sürüş imkanı hem de konforlu bir sürüş imkanı sağlıyor. Poylin P278 arazi tip akülü sandalye, 600W gücündeki motorları ve 75 AH jel aküleri ile kullanıcılar arasında en çok tercih edilen, son derece dayanıklı, rahat ve güçlü bir modeldir. 

Poylin Tekerlekli Sandalyeler, Akülü Sandalyeler ve Diğer Ürünler

Türkiye genelinde 500'ün üzerinde satış noktasına sahip, engelli ihtiyaçları için en geniş ürün yelpazesine sahip olan Poylin Medikal; akülü tekerlekli sandalye modellerinden hasta karyolasına, banyo tuvalet sandalyelerinden koltuk değneğine birçok engelli ürünlerine, en uygun fiyatlar ve yüksek hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapmaktadır. Bütün hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ve hedefiyle vermekte olan Poylin Medikal'e hem internet sitesi üzerinden hem de iletişim numaralarını arayarak, dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 



   Poylin Medikal İletişim Bilgileri


Telefon Numaraları:

+90 212 694 10 20

+90 542 355 96 32

+90 530 277 46 36
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*